.

KOLEKSIMINDA adalah Penasihat Pendidikan Berdaftar dengan Puteri Intenational Healthcare Nursing College (PNC), KPJ University College yang menjalankan akriviti promosi dan mendaftarkan pelajar masuk ke KPJ Universiti bagi setiap ambilan.

Menjadikan aktiviti utama Koleksiminda, kami telah bekerjasama dengan KPJUC semenjak 2011 lagi dan telah membantu memberi penerangan kepada pemohon-pemohon terutama lepasan SPM dan STPM yang bercita-cita untuk melanjutkan pelajaran di KPJ UNiversity College.

Inisiatif kami tetumpu kepada memperkenal, mempromosi dan menghebahkan tarikh kemasukan, kursus dan syarat kemasukan kepada semua lepasan sekolah samada aliran Sains atau Sastera dan Perdagangan. Mereka yang layak dan memenuhi sayarat akan dibekan surat tawaran sebaik memohon dengan kami.

Networking yang kami jalin antara Media Sosial dan Laman web menjadikan para lepasan sekolah mudah mendapatkan maklumat mengenai pelbagai perkara berkaitan KPJUC

Di baawah ini adala Page FB kami yang boleh di akses untuk like melalui pautan ini https://www.facebook.com/mykoleksiminda/

https://www.facebook.com/mykoleksiminda/

Dapatkan pelbagai khidmat nasihat PERCUMA dari kami samada melalui email koleksiminda@gmail.com atay Whatapps ke 011-11446682 . Kami, sudah 8 tahun bersedia memberik khidmat nasihat kepada anda.

Akses yang mudah, sentiasa berkhidmat 24 melalui laman web https://koleksminda.com dan laman web khas KPJUC di http://koleksiminda.com/kpjuniversitycollege/ dan penggunaan whatapps serta aplikasi penghantaran terus ke email permohonan akan memudahkan anda.

Terus memohon dengan kami di sini http://koleksiminda.com/kpjuniversitycollege/borang-online/